Bine aţi venit !

De ce sa vă faceţi consultaţiile la noi şi să vă trataţi la noi ?
Ce vă oferim ?

ANUNTURI: Cautam pentru colaborare Medici specialisti / diferite specialitati :: Centrul Medical Rubio, Tel info. 0257 270 800.
MEDIC INTERNIST, DR. Pătrășcanu Daniel, consultații & echo. abdominale Click
MEDIC PRIMAR BALNEOFIZIOTERAPIE, DR. Mirza Ioan (contract CASSA) Click
Cāmp Vizual Computerizat, OFTALMOLOGIE Click
SPAŢII DE ÎNCHIRIAT SAU COLABORĂRI, ANGĂJARI, CONTRACTE.
Căutăm pentru colaborare Medici specialişti / diferite specialități! Contact Contact!

Devizia noastră este servirea ireproşabilă a pacienţilor noştri prin oferirea de servicii medicale de calitate, fără aşteptare foarte lungă, personal medical foarte bine pregătit profesional, amabil, dornic să vă servească cu adevărat.

Oferim consultaţii şi servicii de medicină generală, medicină de familie, la 10 ore zilnic (08 - 18), fără timpi lungi de aşteptare. Se recolteză analize de laborator, în incinta aceleaşi clădiri se pot rezolva şi servicii medicale şi consultaţii de stomatologie atât pentru adulţi cât şi pentru copii, se pot efectua radiografii, echografii şi mamografii cu programare dar în intervale scurte de timp. Efectuăm atât consultaţii de oftalmologie, prescriere de tratamente oftalmologice, dar şi comandă de ochelari.

De asemenea se fac tratamente de medicină generală / medicină de familie, tratamente de tip fizioterapie, kinetoterapie și masaj.

Pentru firmele interesate se pot face contracte de medicina muncii, medicii fac consultaţiile atât la centrul medical cât şi la sediul firmelor, în funcţie de nevoi.

Pacienţii noştri beneficiază de reduceri de tarife la diferite tratamente şi servicii oferite în cadrul centrului de diferite cabinete.

[ mai mult ]

aClick pentru a vizualiza toate serviciile medicale

Centrul Medical "Rubio"
Arad, Calea Victoriei nr. 60-62
Tel: 0257-270 800

© Copyright 2010 centrulmedicalrubio.ro. Toate drepturile rezervate.